Restorānā Vincents š.g. 29. martā, 5. aprīlī un 11. aprīlī notiks ekskluzīvs pasākums.
Prestižu konkursu laureāte un balvu ieguvēja no Apvienotajiem Arābu Emirātiem šefpavāre Thamara Kumari kopā ar restorāna šefpavāru Aleksandru Nasikailovu pārsteigs Jūs ar izmeklētu ēdienu garšām un niansēm.

Īpašā gardēža ceļojuma ēdienkarte: 

Find de Clair austere
krēmveida spināti, marinēti šalotes sīpoli, holandiešu mērce, lociņi

Foie gras mille Feuillet
marinētas foie gras, bumbieru panna cotta, portvīnā marinēti bumbieri, briošs

Dārza zupa
burkāns, ingvers, trifeļu sniegs, trifeļu un dārzeņu putas

Lēni cepta menca
grillēts langustīns, mīdijas, burkāni, puravi, marinēti sīpoli, fenheļa velutē mērce

Capelletti
Fontina siers, sviesta mērce, kastaņu biezenis

Angus ribsteiks
48 stundas sautētas ribas, sīpolu biezenis, kaulu smadzenes, kaltēti šalotes sīpoli

Mango un kokosriekstu tekstūra
mango sorbets, kokosriekstu putas, mango čatnijs, mango mērce

 

Cena personai 155. 00 EUR.
Par papildus samaksu būs pieejama Raimonda Tomsona un Roberta Brencēna piemeklēto vīnu izlase.

Vietu skaits ir ierobežots, iesakām veikt rezervāciju savlaicīgi!
T. +371 67 332 830
E-pasts: restorans@restorans.vincents.lv