Ar prieku un lepnumu paziņojam, ka restorānā Vincents ir atgriezusies Canard de Rouen à la Presse jeb presēta pīle ar asins mērci. Jums būs iespēja vērot gatavošanas procesam, jo tradicionāli ēdiens tiek gatavots pie galda. Pīles spiedes unikālais dizains  ir izgatavots pēc Vincents individuāla pasūtījuma.

Presētās pīles pasniegšanas mākslas pirmsākumi meklējami 19. gadsimta sākumā, kad šādi gatavota pīle tika pasniegta augstmaņiem kā klasisks gastronomisks baudījums. 1890. gadā šo recepti savā uzraudzībā pārņēma pavārs Frederiks, un no tā brīža virtuves grāmatās tika ierakstīts ikvienas personas vārds, kura šo ēdienu baudīja, piešķirot katram ierakstam secīgu kārtas numuru. Tik ļoti īpašs un iecienīts bija šis ēdiens. Un tāds tas ir joprojām! Baudot Canard de Rouen à la Presse restorānā Vincents, Jūsu vārds tiks ierakstīts Rīgā vienīgajā šāda veida virtuves grāmatā, saņemot savu kārtas numuru. 

Mūsu Challans šķirnes pīles nāk no Birgo (Burgaud) mājām Vandejā, Francijā. Veicot rezervāciju, mēs Jums sīkāk pastāstīsim par šīm apaļīgajām skaistulēm un izklaidējošo veidu, kā tās tiek pasniegtas. Presēto pīli var baudīt divu līdz četru personu lielā kompānijā.

Lūdzu, zvaniet vai rakstiet, lai rezervētu Canard de Rouen à la Presse (iepriekšēja rezervācija ir obligāta)!