Jau gadiem ilgi restorāns Vincents ir baudījis reputāciju par tāda līmeņa ēdienu un apkalpošanu, kam Latvijā nav līdzinieku. Tomēr šefs Mārtiņš Rītiņš joprojām grib vēl labāk! Lai noturētu šo izcilības rekordu, viņš pievienojas filozofijai ”mazāk ir vairāk”. Mārtiņš gan uzreiz vēlas restorāna klientus nomierināt, ka tas nav attiecināms uz porciju lielumu!

„Mazāk ir vairāk” nozīmē, ka sākot no 12.septembra Vincents pāriet uz piecu darba dienu nedēļu no otrdienas līdz sestdienai plkst. 18:00 līdz 22:00. Tā rezultātā varēsim piedāvāt vēl augstāku kvalitāti un inovāciju līmeni. Tas sniegs nozīmīgu izrāvienu komandas noskaņojumā un entuziasmā, kas arī ir mūsu galvenais mērķis, sekojot pasaules vislabāko restorānu pieredzei. Esiet pārliecināti- Jūs pamanīsiet atšķirību!

Mārtiņš vēlas pateikties jau iepriekš par sapratni un atbalstu un dod Jums savu goda vārdu, ka viņa pieeja Jums ļoti patiks!

Bon apetit!