Pavasaris restorānā Vincents iesācies ar lieliskām ziņām.

9. martā pirmo reizi norisinājās pasākums Baltic Wine List Awards sadarbībā ar  Amber Beverage Group, kur tika apbalvoti restorāni, bāri un viesnīcas ar izcilākajām vīna kartēm. Restorāns Vincents ieguva atzinību Best Restaurant Wine List in the Baltic Countries (Labākā restorāna vīna karte Baltijas valstīs).

Savukārt 10. martā  Riga Wine & Champagne festivāla ietvaros restorāna Vincents direktors un 2017. gada A.S.I. Eiropas un Āfrikas labākais vīnzinis Raimonds Tomsons uzstādīja jaunu pasaules rekordu šampanieša atvēršanā ar Sabrage metodi. Sabrage metode ir ceremoniāls paņēmiens, kad šampanieša pudele tiek atvērta ar zobenu, nocērtot pudeles augšdaļu.

Jaunais pasaules rekords - 71 pudele 60 sekundēs! 

 

Foto - Renārs Koris