JAUNAIS GADS RESTORĀNĀ VINCENTS
Dec. 31
Šefpavārs Oskars Sprukts un A.S.I. Eiropas&Āfrikas labākais vīnzinis Raimonds Tomsons Jaunā gada pasākumā parūpēsies par īpašiem pārsteigumiem ēdienkartē.
31. decembrim aicinām rezervēt galdiņus pa tālr. 67332830 vai e-pastu restorans@restorans.vincents.lv
Vecgada vakara Gardēža ceļojums
Glāze šampanieša
VINCENTS speķa pīrāgi
Grilēts un marinēts Carnikavas nēģis ar diļļu, medus sinepju emulsiju
VINCENTS svaigi cepta maize ar Bordjē sviestu
Rudzu lapa ar Meldera kazas sieru, bērzu sulas balzāmetiķi un zaļumiem
Fēru salu langusts uz aisberga ar Motras melnajiem ikriem un langustu pudiņu
Nažgliemene, pasniegta savā čaulā ar laimu
Savvaļas brieža tartars ar sālītu paipalas olu, kimči un melnsaknes čipsiem
Grilēta un kūpināta austere ar salikorniju un foie gras buljonu
VINCENTS inovatīvais sorbets
Shortribs ar foie gras – trifeļu glazūru, svaigu Albas melno trifeli, čedara sieru un sēņu biezeni
Pirms-deserts
Saldais pārsteigums
VINCENTS pašmāju Amedei šokolādes konfektes
Cena personai par ēdienu — 220.00 EUR