Iedvesmas, iespaidu un emociju pilns restorāna Vincents saimnieks Mārtiņš Rītiņš ir atgriezies no sava ilgākā atvaļinājuma 20 gadu laikā - ceļojuma pa Ķīnu un Japānu. Tagad Mārtiņš 100 % sevi velta darbam Vincents restorānā.

 

Ķīnas street food mazās, tikai vietējiem zināmās ēstuvītes, Tokijas labākie restorāni un svaigāko produktu veikali un tirgi.

Neredzēti augļi un dārzeņi, pasaulē slavenākie produkti - Toro tunzivs un Japāņu Wagyu jau šobrīd ir nobaudāmi restorānā, bet tas vēl nav viss. Mārtiņš ir nolēmis radīt īpašu Austrumu ēdienkarti tieši Jums - mūsu viesiem. Par to sīkāk informēsim pavisam drīz.

 

Un jā, pavisam patīkams pārsteigums Mārtiņam bija mājupceļā atvērt Lufthansa "Inflight magazine", kurā restorāns Vincents nodēvēts par vienu no vislabākajiem Ziemeļeiropā!